Om Mig

Hej!

Mit navn er Tobias, og det her er min blog, Film, Serier og andre ting, som kan ses! Jeg har lavet denne blog fordi jeg elsker film og serier (og andre ting, som kan ses), og gerne vil snakke om det.

Jeg har nok altid haft en lille anmelder i maven, og den bedste måde, at komme i gang med det på, er vel bare at skrive dem? Det har taget mig noget tid at komme i gang, dette skyldes at jeg generelt ikke bryder mig om blogs, men da det nok er den eneste måde at udgive mine ting, må jeg bide lidt i det sure æble.

Så må du da have nogle professionelle kvalifikationer siden du kaster dig ud i det her projekt Tobias? Nej, det har jeg ikke. Jeg har haft undervisning i medier i både gymnasiet og på universitet, men ellers ikke. Jeg er, hvad jeg selv vil kalde, en selvuddannet filmnørd, som skriver manuskripter, og som over tiden har set og hørt så meget, at jeg har brug for at komme ud med min viden, evner og holdninger. Desuden tror jeg også at min kæreste er træt af at jeg snakker så meget om film, så jeg har brug for nogle nye ofre, og jeg er ked af det, men det må så desværre blive dig, som læser det her nu.

Jeg håber, at du vil kunne lide de indlæg, som jeg lægger op, eller som minimum gider at læse dem, jeg kommer i hvert fald til at hygge mig med at skrive dem, samt alt det der følger med at lave dem. Vi ses/skrives/kommenteres ved, i virkeligheden, på Facebook eller lige her på siden. MØS!