7 (måske) anbefalinger til september 2021

0 Comments

Shang-Chi and The Legend Of The Ten Rings

Marvel er tilbage i biograferne med deres første asiatiske superheltefilm! I Shang-Chi and The Legend Of The Ten Rings følger vi Shaun, en tilsyneladende almindelig fyr, der gemmer på en stor hemmelighed. Shuan’s rigtige navn er nemlig Shang-Chi og har haft en barndom med ekstrem voldsom kampsportstræning, som han en dag er nødt til at tage i brug, da han bliver overfaldet i en bus. Herfra er der ingen vej tilbage fra Shang-Chi, som nu må ud i en kamp for at stoppe den onde organisation The Ten Rings. En kamp, der også tvinger ham til at stå ansigt til ansigt med hans fortid. De tidlige anmeldelser fra både kritikkere og publikum har været rigtig søde ved Shang-Chi and The Legends Of The Ten Rings, der for alvor starten på den næste fase af MCU, der efter udgivelserne af Avengers: Endgame og Spider-Man: Far From Home, har ligget i en underlig mellem fase, med serier og Black Widow-filmen. Nu er de for alvor klar til igen at rulle sig ud over de kommende måneder, og det ser super lovende ud!

Shang-Chi and The Legend Of The Ten Rings kan ses i biografen allerede nu

Rune Klan: Håbefuld

Folk, der har fulgt med her på bloggen vil vide, at jeg synes, at Rune Klan er indehaver af det bedste danske stand-up show, der nogensinde er lavet med hans show Barnløs. Efter en start-stop-start-stop-start turné grundet corona, bliver det nu gjort tilgængelig til alle de folk, der ikke lige fik set showet live, af den ene eller den anden grund. Ligesom i Barnløs tackler Rune, her i Håbefuld, nogle store og til tider ret hårde emner, som han igen mesterligt klarer sig igennem alt imens, at han får fortalt en meget vigtig og personlig historie. Jeg har altid set Rune som en dygtig komiker, men det var mest på grund af det unikke trylleelement. Med Barnløs skød han sig, i min optik, op på den meget lille øverste hylde af dansk stand-up, der udelukkende består af de dygtigste i landet. Efter jeg så Håbefuld var jeg ærlig talt nødt til at stille mig selv spørgsmålet, om Rune Klan lige nu er den dygtigste vi har i Danmark lige nu.

Rune Klan: Håbefuld kan ses på TV2 Play fra den 3. september

Toppen af Poppen 2021 og Robinson Ekspeditionen 2021

Der skal skam også være plads til reality i min (måske) anbefalinger! Jeg kunne ikke beslutte mig for, hvilken af de to det skulle være, så nu får i dem begge slået sammen til en. Toppen af Poppen er tilbage. Konceptet er det samme, deltagerne skal lave egne versioner af de andres sange, og et par af dem bliver sikkert super populære. I år kan man opleve Hjalmer Larsen (Kim Larsens søn), Maria Bramsen (kendt fra Tøsedrengene og Ray Dee Ohh), Mathilde Falch (Michael Falchs datter), Alex Vargas, Simon Kvamm (kendt fra Nephew, De Eneste To, Hugorm og Drengene Fra Angora), Katinka og Malte Ebert (bedre kendt som Gulddreng). Ligesom Toppen af Poppen er Robinson Ekspeditionen også tilbage. Konceptet er nogenlunde det samme som det altid har været, men i år bliver det endnu vildere!

Toppen af Poppen 2021 kan ses på TV2 og TV2 Play fra den 5. september, og Robinson Ekspeditionen kan ses på TV3 og Viaplay fra den 6. september

Dybvaaaaad! – Sæson 12

Timingen for Dybvaaaaads tilbagevenden kunne næsten ikke være bedre! Landmand Søger Kærlighed er lige startet Toppen af Poppen starter lige om lidt, og Hans Pilgaard og Jørgen Leth har et program kørende, hvor de kører gennem Danmark. Der skal sikkert nok være mange flere ting at tage fat i, men alene de tre ting er nok til at få mine tænder til at løbe i vand. Vi har dog desværre med en afkortet sæson at gøre, da Tobias Dybvad snart skal til at filme sæson 2 af Verdensmænd med Nikolaj Stockholm og Bo lydmand. Jeg tror desværre, at det er noget vi skal vende os til, da det i et par år nu har virket som om, at Tobias Dybvad og Rasmus Olsen er begyndt at lægge mere og mere tid og energi i projekter uden om Dybvaaaaad. Vi skal derfor være glade for det vi får, så længe det varer og håbe på, at sæson 12 er på det vanlige høje niveau lagt af holdet bag!

Dybvaaaaad! – Sæson 12, kan ses på TV2 Zulu og TV2 Play fra den 6. september

Dune

En af årets mest ventede film får nu endelig præmiere, efter flere udskydelser! Dune er historien om en hertug-arving, der for at sikre sit folks fremtid må rejse til universets farligste planet. Mange ondsindede kræfter kæmper om planetens mest dyrebare ressource, som er et middel, der kan åbne op for menneskehedens fulde potentiale. Kun de, der kan overvinde deres egen frygt kan overleve. Dune er allerede en af de mest Oscar-hypede film, og var det allerede længe før en premieredato blev fastsat. Den er instrueret af Denis Villeneuve, der har mesterværker som Arrival, Sicario og Blade Runner 2049 bag sig. Ydermere har den en af de mest voldsomme rollelister jeg længe har set, bestående af folk som Timothee Chalamet, Rebecca Fergusson, Zendaya, Jason Momoa, Dave Bautista, Josh Brolin, Oscar Isaac, Stellan Skarsgård og Javier Bardem. Jeg gemmer mig altid lidt bag mit måske i overskriften på disse anbefalings opslag, men her med Dune tør jeg godt garantere en klasse filmoplevelse!

Dune kan ses i biografen fra den 16. september

The Morning Show – Sæson 2

Efter en masse corona grundede produktions problemer, er Apple TV+’s flagskibs serie The Morning Show klar med sin sæson nummer 2. Sæsonafslutningen på sæson 1, endte egentlig med at stille flere spørgsmål end den besvarede, så der er masser af spændende storylines man kan ses frem til. Hvordan vil omverdenen håndtere Alex nu, hvor hun indrømmede at hun kendte til alle overgrebne? Hvordan vil Mitch nu forsøge at genskabe hans ødelagte karriere? Kan netværket overhovedet overleve nu? I sæson 2 tilslutter Julianna Magulies og Hasan Minahj sig det allerede ekstremt stærke cast, der ledes af Jennifer Aniston, Reese Witherspoon og Steve Carrell, og alle trailere og de tidlige anmeldelser har kun kastet gode ting af sig. Hvis du på nuværende tidspunkt, på grund af rollelisten, sidder og tænker, det lyder da som en lidt underlig komedieserie, så skal du slå det helt ud af hovedet. The Morning Show er en meget alvorlig dramaserie, fyldt med ellers sjove skuespillere, der alle viser, hvor bredt deres talenter favner!

The Morning Show – Sæson 2, kan ses på Apple TV+ fra den 17. september

Bond 25: No Time To Die

I mean, det er James Bond, behøves jeg egentlig skrive noget? Okay, så gør jeg det alligevel. No Time To Die er nok den mest corona udskudte film, vi har at set frem til. Den skulle oprindeligt have haft præmiere i april 2020, så november 2020, så marts 2021, men nu kommer den altså her i september 2021. Det er Daniel Craig’s definitivt sidste omgang som agent 007, og han bliver denne gang hævet ud af sin pension for at nedkæmpe den umenneskelige skurk Safin, spillet af Oscar-vindende Rami Malik, der opererer med meget farlig hidtil ukendt teknologi. Det siges, at James Bond-seriens fremtid kan stå og falde med Bond 25: No Time To Die. Grundet de mange udskydelser, har en masse ting måtte skydes om, og filmen er derfor gået langt over sit budget, og er nu tvunget til at klare sig virkelig godt på sit billetsalg, for at serien kan overleve. Så hvis du er fan af James Bond, så må du hellere lige en tur i biografen for at få den set.

Bond 25: No Time To Die kan ses i biografen fra den 30. september