7 (måske) anbefalinger til oktober 2021

0 Comments

Welcome To Blumhouse

Hvad er det her for noget Tobias? Det er nyere tids mest succesfulde gyserfilmsproduktionsselskab, der udgiver 4 film på en uge på Prime Video. Blumhouse har gennem de sidste 14 år haft en virkelig succesfuld arbejdsmodel ved at give mindre produktioner, med små budgetter chancen for at slå i gennem. På grund af denne model har de stået bag horror succeser som; Paranormal Activity, Insidious, The Purge, Split, Get Out, Us og The Invisible Man. Har der været noget møg i mellem? Selvfølgelig har der det, men der har gennem de sidste 11 år altid været, som minimum, et par fantastiske gyseroplevelser blandt deres udgivelser, hvert år. Jeg kan derfor med sikkerhed sige, at som minimum en af Bingo Hell, Black As Night, Madres og The Manor bliver en virkelig god film.

Welcome To Blumhouse kan ses på Prime Video fra den 1. og 8. oktober

Den Store Bagedyst 2021

Hvad er der at sige om Den Store Bagedyst efterhånden? Jeg må være ærlig jeg ved ikke om der er blevet lavet ændringer i programmet her i 2021-udgaven, men jeg tvivler stærkt på det, for der er ingen grund til at ændre på en af DR’s største seersucceser i nyere tid. Så hvis du er fan af Den Store Bagedyst, så er det igen klar til at blive kagesulten, og leve sig alt for meget ind i mere eller mindre ligegyldig bagværk alt imens, at Timm Vladimir laver dårlige kagejokes.

Den Store Bagedyst kan ses på DR1 og DRTV fra den 2. oktober

Dave Chappelle: The Closer

Endelig er Dave Chappelle klar med sin sjette, og muligvis sidste, Netflix one-man show. Dave Chappelle har gennem de seneste år igen slået sig fast som en af, hvis ikke den, bedste stand-up komiker i verden, og har efter, hvert og et sine nye shows, skabt kontroverser og overskrifter med sin no nonesens jokestil, hvor der ingen fingre bliver lagt i mellem. Helt præcist, hvad showet kommer til at berøre er ikke helt til at vide, men skulle i følge manden selv være kulminationen på de 6 Netflix shows. Hvis man kender Dave Chappelle ret så vil man vide, hvor meget han nok har at sige om de sidste 18 hæsblæsende måneder vi alle sammen har haft.

Dave Chappelle: The Closer, kan ses på Netflix fra den 5. oktober

Venom 2: Let There Be Carnage

Tom Hardy er tilbage i rollen som Venom, og hans alter-ego journalisten Eddie Brock. Denne gang skal Eddie interviewe seriemorderen Cletus Kasady, spillet af Woody Harrelson, og dette møde bliver starten på en helt ny super symbiot ved navn Carnage. Den første Venom film, var en meget blandet affære, med masser af potentiale, der aldrig rigtig blev indfriet. Denne gang er der en anderledes optimisme i luften omkring en Marvel-film uden for MCU, da de mange multivers døre nu for alvor er blevet sparket ned. Hvad betyder dette mon for Sony’s Spider-Man skurke univers? Det skal desuden også blive spændende at se, hvordan motion-capture legenden Andy Serkis (kendt fra Ringenes Herre, King Kong og Abernes Planet) klarer rollen som instruktør, for blot fjerde gang i sin karriere, men første gang på så højt et plan.

Venom 2: Let There Be Carnage, kan ses i biografen fra den 14. oktober

The Last Duel

Filmen The Last Duel er et periodedrama, sat i middelalderen, og er en fortælling om om bedrag og retfærdighed, set ud fra to riddere, og en ung kvindes synsvinkler. Det lyder jo ikke uden videre sindsoprivende spændende, det som jeg har skrevet her, vel? Efter et blik på de skuespillere, der står på plakaten tænker jeg dog, at din mening, ligesom min egen blev det, vil ændre sig. Et fuldstændigt vanvittigt talentfuldt cast, med Matt Damon og Ben Affleck i spidsen, der også selv står bag manus, præcis som de også gjorde det tilbage i 90’erne med Good Will Hunting. Ydere mere kan det fortælles, at Matt Damon’s instruktør fra succesen The Martian, Ridley Scott igen indtager rollen som instruktør, præcis som han også gjorde det i storfilmene Alien, Blade Runner og Gladiator. Hvis ikke du nu er bare en lille smule spændt på at se The Last Duel, så forstår jeg dig simpelthen ikke.

The Last Duel kan ses i biografen fra den 14. oktober

HBO Max

Et lidt alternativt indslag her, da det vel teknisk set ikke er en anbefaling, men mere et stykke information. Fra sidst i denne måned, vil HBO Nordic nemlig blive til HBO Max. En streamingtjeneste, der allerede findes i USA, og som nu også vil blive rullet ud her i Europa. Dette betyder blandt andet, at der vil være en masse udskiftning i indholdet på tjenesten. En del serier vil forsvinde, en del vil komme ind, samt en kæmpe mængde af film. For uden HBO’s egne serier og film, så vil HBO Max også være i besiddelse af stort set alt materiale fra DC Comics, Cartoon Network og Warner Brothers, hvilket også vil betyde, at en del storfilm vil komme direkte på tjeneste efter deres gang i biografen, dette vil blandt andet inkluderer sprit nye film som Dune og The Suicide Squad. Det er endnu uvist om der på sigt vil komme en prisstigning for de nuværende abonnenter, men for nu overgår folks abonnement bare automatisk fra HBO Nordic til HBO Max.

HBO Max går i luften den 26. oktober

Army Of Thieves

Det her en meget enten eller anbefaling. Army Of Thieves er en prequel til Zack Snyder zombiefilmen Army Of The Dead med Dave Bautista i hovedrollen, der kom ud tidligere på året. Den var, mildest talt, en meget blandet landhandel af en film, der virkelig havde stort potentiale, og gode idéer, men som ikke kunne indfri på nogle af tingene. Specielt karakterarbejdet var meget under middel. Den eneste karakter, der faktisk kunne noget var karakteren, der her i Army Of Thieves bliver omdrejningspunkt, nemlig den tyske pengeskabs ekspert Ludwig Dieter. Her i Army Of Thieves skal han lede en gruppe af unge aspirerende tyve ud på en top hemmelig mission, i de tidlige stadier af zombie apokalypsen. Som jeg kan se det, så er der 3 slutresultater for Army Of Thieves; den bliver enten forfærdelig, virkelig gal, eller så gal, at den bliver genial.

Army Of Thieves kan ses på Netflix fra den 29. oktober