7 (måske) anbefalinger til august 2021

0 Comments

The Grand Tour: Lochdown

Efter et års ventetid er The Grand Tour tilbage med endnu en special. Officielt er den en del af seriens sæson 4, men det virker mere som om, at serieformatet er lagt i graven, og der nu udelukkende er fokus på disse specials. Sådan skal det også være! I denne special skal de køre på tværs af Skotland i (meget) gamle amerikaner biler, hvilket skal vise sig ikke at være så ligetil når nu Covid-19 valgte at ramme verdenen lige midt i deres optagelse. Der bliver som altid anmeldt biler, kørt ræs, sendt svinerer ud til både dem selv, men så sandelig også verdenen omkring dem og som altid kommet med meget kreative, og dumme, idéer om, hvordan de skal komme fra a til b. James May er langsom, Richard Hammond er overgearet og Jeremy Clarkson er overlegen, alt er som det skal være i The Grandt Tour: Lochdown!

The Grand Tour: Lochdown, kan ses på Prime Video allerede nu.

The Suicide Squad

Jeg ved godt, at den sidste Suicide Squad er en af, hvis ikke den, mest skuffende superhelte film, der nogensinde af lavet, slap af! Jeg vil dog tillade mig at være godt gammeldags optimistisk for en gangs skyld. Margot Robbie er tilbage som Harley Quinn, men udover hende er kun Viola Davis og Joel Kinnaman at finde fra den første film. Resten af holdet er udskiftet. Folk som Will Smith, Jared Leto, David Harbour og Cara Delevingne er ingen steder at finde, og i stedet skal vi nu stifte bekendtskab med karakterer spillet af folk som Idris Elba, John Cena og Michael Rooker. Den vigtigste udskiftning er dog ikke sket foran kameraet, men derimod bag det, da instruktør og manuskriptforfatter David Ayer er blevet skiftet ud med James Gunn. James Gunn har vist med de to Guardians Of The Galaxy film, at han virkelig ved, hvordan man skal lave superhelte team-up film, og jeg håber så inderligt, at DC har givet ham så meget frihed som muligt. Hvis dette er tilfælde så kan vi se frem til en fantastisk film som for alvor igen ville kunne få DC op i nærheden af Marvel’s niveau igen.

The Suicide Squad kan ses i biografen fra den 5. august.

Ternet Ninja 2

Jeg har i den seneste årerække været inde i en kølig periode om alt, der er lavet af Anders Matthesen. Siden hans show Anders, har de ting han har udgivet generelt været langt under hans niveau, dette inkluderer selvfølgelig ikke hans roller i De Frivillige og Marco Effekten. Det tog mig derfor lang tid at få set Ternet Ninja, og jeg må sige, at den overraskede mig positivt. Er det noget af det bedste som Anders Matthesen har lavet? Nej, men det er klart det bedste han har lavet siden Anders showet. Selvom Ternet Ninja på papiret er en børnefilm, så er den god underholdning for folk i alle aldre, da den er proppet fyldt med klassisk Matthesen humor, og referencer til tidliger projekter fra ham, og jeg forventer intet andet fra 2’eren, samt et lige så stærkt soundtrack! Det eneste vi med sikkerhed ved er, at skurken Phillip Eberfrø er kommet ud af sit fængsel i Thailand, så Aske, dukken og hele familien drager afsted for at fange ham, hvor de vil få hjælp af onkel Stewart, der støder til missionen når de rammer Thailand.

Ternet Ninja kan ses i biografen fra den 19. august

Nine Perfect Strangers

Nine Perfect Strangers er en serie, der er baseret på bestseller romanen af samme navn skrevet af den australske forfatter Liane Moriarty. Serien finder sted på et wellness resort, hvor 9 stressede bymennesker mødes i jagten på at lære en bedre måde at leve på. Resortets direktør, spillet af Nicole Kidman, skal sørge for de 9 mennesker og hun vil gå benhårdt efter at genoplive de besøgendes trætte kroppe og sind. De 9 fremmede ved dog ikke, hvad de helt præcist har skrevet sig op til, og ved slet ikke, hvad der vil ramme dem! Hvis ikke det lyder spændende, så kig lige en ekstra gang på det overstående cast, så tror jeg nok du er interesseret igen!

Nine Perfect Strangers kan ses på Prime Video fra den 20. august

Monsters At Work

Monsters At Work er den efterfølger som vi aldrig fik til klassikeren Monsters Inc. Monsters At Work foregår umiddelbart efter afslutningen på Monsters Inc, hvor kraftværket nu er blevet omstillet til at køre på børe latter i stedet for børne skrig. Vi følger det unge og ihærdige monster Tyler, der dimitterede som den bedste i sin klasse på Monsters University. Han har altid drømt om at blive skræmmer, og får sig derfor noget af et chok, da han efter at være blevet ansat hos Monsters Inc, finder ud af, at man ikke længere skræmmer børnene. Han bliver derfor flyttet til en anden afdelingen af kraftværket, hvor han sammen med en utilpasset gruppe af mekanikere, prøver at blive et sjovere monster. Billy Crystal og John Goodman er tilbage i deres roller som Mike og Sully i et stjernespækket cast, der også indeholder Ben Feldman (Superstore), Mindy Kaling (The Office) og Harry Winkler (Happy Days). Monsters At Work har allerede høstet gode anmeldelser i USA, og er blevet beskrevet som en animeret udgave af The Office. Jeg ved ikke med dig, men det er godt nok for mig!

Monsters At Work kan ses på Disney+ fra den 25. august

Candyman

Candyman er den spirituelle efterfølger til gyser kultklassikeren af samme navn fra 1992, hvor en uhyggelig legende om den morderiske Candyman vil blive sluppet løs, hvis du siger hans navn 3 gange foran et spejl, og foregår i selv samme by, blot 30 år senere. Hovedrollen indtages af Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman & Watchmen), og er skrevet af ingen ringere end Oscar-vinderen Jordan Peele. Jordan Peele’s to tidligere film Get Out og Us var så stærke, at selvom han denne gang ikke også er instruktør (dette erhverv tilfalder det ukendte mere eller mindre ukendte Nia DaCosta), så må og skal man holde øje med alt, hvad han laver! Candyman må derfor være et must for alle gyserfans.

Candyman kan ses i biografen fra den 26. august

Good Girls – Sæson 4

Netflix er ikke meget for at lave lange serier. For det meste så får en serie 3 sæsoner, og så er det næsten ligegyldig, hvor populær den så end måtte være. Den skal derfor være noget særligt for at bryde dette mønster, og det må serien Good Girls være siden, at sæson 4 nu er lige om hjørnet (det skulle dog også være den sidste). Christina Hendricks (Mad Men), Retta (Parks and Recreation) og Mae Whitman (Arrested Development) er alle tilbage som de kriminelle husmødre Beth, Ruby og Annie, der prøver at navigere rundt i den kriminelle underverden, samtidig med at de balancerer børn, ægteskab, arbejde, dating, skilsmisse og alt det ind i mellem. De bliver nu overvåget af FBI, og de er nu derfor tvunget til at træde varsomt, og overvejer derfor alle fordele og fald grupper ved deres måde at leve på. De er dog ikke de eneste med dette mind-set.

Good Girls – Sæson 4 kan ses på Netflix fra den 31. august